logo

Wie is As Built

As Built is een bedrijf dat gespecialiseerd is in opmeet techniek en werkvoorbereiding voor professionele en industriële projecten. Wij bieden nauwkeurige laser scans aan voor zowel volledige gebouwen als delen ervan.

Waarom zou ik As Built gebruiken? arrow down

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al uw meetwerk en werkvoorbereiding, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers begrijpen als geen ander uw behoeften en leveren u data op maat, zodat u zich als installateur kunt focussen op uw project terwijl wij u ondersteunen.

Hoe werkt het proces van opmeting? arrow down

Onze inspecteurs komen ter plaatse en maken een nauwkeurige scan van het gebouw of de constructie. Vervolgens zetten we deze gegevens om in digitale rapporten die u kunt gebruiken voor uw werkvoorbereiding.

Wat kan ik verwachten tijdens een controle van mijn PV-installatie? arrow down

Tijdens de controle zal een van onze inspecteurs het dak, de elektrische installatie en de aarding uitmeten. Daarnaast zal hij ook het kabeltraject overlopen om te controleren of alles correct geïnstalleerd is en naar behoren werkt.

Wat moet ik doen om me voor te bereiden op de opmeting? arrow down

Om ervoor te zorgen dat onze inspecteur de installatie grondig kan controleren, vragen wij u om het EAN-nummer te voorzien en de locatie van de teller en zekeringkast vrij te maken.

Moet ik thuis zijn tijdens de opmeting? arrow down

Ja, we vragen u om thuis te zijn zodat onze inspecteur eventuele vragen kan stellen en indien nodig beslissingen kan nemen over de locatie van de installatie. Als u een huurder bent, moet u ook de eigenaar en/of de syndicus op de hoogte stellen.

Hoelang duurt een opmeting? arrow down

We vragen u om de voor- of namiddag vrij te houden voor de opmeting. Onze medewerker zal u een half uur voor aankomst contacteren via het telefoonnummer dat u hebt opgegeven.

De opmeting zelf duurt gemiddeld 1 uur.

Wat is mijn jobreferentienummer en waar kan ik dit vinden? arrow down

Uw jobreferentienummer is een 5-cijferige code die begint met een 4 of een 5. Dit nummer wordt u gegeven bij het maken van de afspraak en kan u terugvinden op uw afspraakbevestiging.

Waarom hebben jullie mijn EAN-nummer nodig? arrow down

Dit nummer is uniek voor elke installatie en wordt gebruikt om de opbrengst bij te houden en eventuele problemen op te sporen. -> premieaanvraag